Četvrtak 21.07.2011.
12:27
Vestionline, Novosti

Novakov doktor prelazi kod Ane?

Igor Četojević jedini ovde ima bradu

Čuveni lekar, rodom iz Bugojna, koji je pomogao svetskom broju jedan da pronađe pravi balans u ishrani, ali i da ga maksimalno pripremi na psihološkom planu u pohodu na prvo mesto ATP rang liste, nedugo posle Vimbldona okončao je rad sa Novakom, može se čuti po beogradskoj teniskoj čaršiji.


Primetan je bio i njegov izostanak na svečanom podijumu ispred Skupštine grada, dok ga nisu pominjali u najbrajanju imena koji su bili deo Noletovog šampionskog stručnog štaba te večeri.

Tek, dok sa raznih strane stižu nezvanični navodi o mogućim razlozima za raskid saradnje, Četojević je već dobio ponudu za novi poslovni angažman. Kako saznajemo, reč je o Ani Ivanović, koja želi da oformi najjači mogući stručni štab kako bi se vratila u sam svetski vrh.

Posle Najdžela Sirsa i Skota Bernsa, Igor bi, tako, bio pravo rešenje za pitanje nutricionizma, ali i mentalne treninge i jačanje psihe u trenucima kada na terenu ne ide prema planu, što su mnogi zamerali da nedostaje bivšoj kraljici Garosa.

Ukoliko zaista i dođe do dogovora između Četojevića i Ane, biće to odličan potez srpske teniserke, jer se doktor sa Kipra pokazao kao pravi skulptor istorijskih uspeha u belom sportu. 

2024 © - Vesti online