Četvrtak 21.07.2011.
11:39
Vestionline, Kurir

Robi ni da čuje za Vilotu i Adija

Robert Prosinečki

Trener crveno-belih ne želi da pogazi svoju reč jer je na pripremama u Austriji zbog nediscipline i nepoštovanja autoriteta Vilotiću oduzeo kapitensku traku i izbacio ga iz tima.

"Vilotić sigurno neće igrati prve utakmice u sezoni! Neću da pogazim ono što sam rekao. Možda za njega bude mesta ako odem", rekao je Robert Prosinečki, a potom dodao:


"Crvena zvezda je veća i od mene i od Vilotića. Interes kluba je ispred svakog pojedinca".


Prosinečki nije želeo da počinje priču vezanu za dolazak Ivice Dragutinovića i mogući transfer Slobodana Rajkovića u avgustu:

"I pre svega što se desilo s Vilotićem govorio sam da nam je potreban štoper koji može odmah da igra i pomogne nam. Ostajem pri tome. Nije problem ni da igramo bez štopera. Kad je mogla Barsa, možemo i mi. Alternativa su Tošić, Mijailović i Ćosić".

Li Adi se vratio iz Gane. Doneo je nalaze lekara da je imao malariju, ali Prosinečki je za njega predvideo vojnički rad.

"Frajer se nije javio kad je trebalo, a sada je doneo gomilu papira. Ne pada mi na pamet da vršim istragu da li je bolovao od malarije ili ne. Kaznićemo ga novčano i čeka ga mesec i po dana paklenog rada s kondicionim trenerom Zirojevićem da bi stigao ostatak ekipe. Adi ima ugovor sa Zvezdom, a mi nikog nećemo da sprečavamo da radi", kaže Prosinečki.

2024 © - Vesti online