Četvrtak 21.07.2011.
08:00
T. Božović - Vesti

Milica glasa za prirodnu lepotu

Voli prirodno: Milica Todorović
 

 U njenu brigu o licu spada i to što ne koristi tešku šminku preko dana, a uz prirodan izgled smatra da joj najbolje stoji plava boja kose.

Francuski manikir joj je idealan saveznik što se noktiju tiče, jer se odlično slaže uz sve odevne kombinacije.


- Nikada mi se nije desilo da zaspim sa šminkom na licu. Ma koliko bila umorna, uvek mejkap brižljivo skidam. To je prvo i osnovno slovo lepote. Vrlo često pred spavanje stavljam maske i medicinske kreme, koje mi po posebnom receptu pravi kozmetičarka. Na tretmane u salon idem relativno često - otkriva za "Vesti", ova mlada i sve popularnija devojka.


Kako noći često provodi na nastupima, a lice joj tada smara teška scenska šminka, ona tokom dana izbegava pudere, jer ima problematičnu i osetljivu kožu, koja ume da reaguje burno.


- Tokom dana koristim tonirane kreme, a za scenske nastupe koristim razne vrste

Redovan trening za vitku liniju


- Genetski sam vitka, mada sam se u jednom periodu ugojila devet kilograma. Zato sada sa dečkom Radetom redovno odlazim u teretanu. Kao mala trenirala sam džudo, rukomet, plivanje i košarku.

težih pudera, rumenilo, senke, veštačke trepavice, karmin, sjaj za usne... Volim dekorativnu kozmetiku Maks Faktor i L'Oreal - kaže Milica.


Prirodno je tamnosmeđa, ali smatra kako joj najbolje stoji plava boja kose. Koristi umetke za kosu i ne krije da ih obožava. Misli da je to jedna od najpraktičnijih modnih umotvorina, jer kad joj dugačka kosa dosadi, ona umetke skine i uživa u svojoj kosi.


- Nokte mažem takozvanim, trajnim frenč manikirom, a svakih petnaest dana idem na korekciju. Higijena noktiju mi je i te kako važna, a njihovo glancanje je moj svakodnevni ritual u kome uživam, baš kao i u umivanju. Ipak, prirodna lepota je najlepša i uvek glasam za nju, a to je lepota duše - kaže sagovornica "Vesti".

2024 © - Vesti online