Nedelja 17.07.2011.
15:18
Beta

Dačić: Vlast je prolazna, ali SPS će sve da vas pobedi

Ivica Dačić sa partijskim kolegama i partijskim neprijateljima na proslavi 21. godišnjice Socijalističke partije Srbije
 

"Pouka je da je vlast prolazna i ono što treba da ostane je odgovornost za državne interese i pošteno obavljanje državnih funkcija", poručio je Dačić u beogradskom Centru "Sava" na obeležavanju 21 godine od osnivanja SPS-a.


On je rekao da je cilj te stranke da na narednim izborima ostvari što bolje rezultate i pobedi sve aktere na političkoj sceni Srbije, "pa i svoje sadašnje koalicione partnere u vladi".


"Želim da sledeći 22 rođendan proslavimo uz još bolje izborne rezultate i bolju poziciju na političkoj sceni Srbije", poručio je Dačić.


On je među ciljeve stranke naveo postizanje socijalne pravde, ulazak Srbije u EU i bolji život građana.


Premijer Srbije Mirko Cvetković, čestitajući godišnjicu SPS-a, poručio je da je izuzetno zadovoljan dosadašnjom saradnjom sa socijalistima u Vladi Srbije i izrazio nadu da će ona biti nastavljena ubuduće. On je ocenio da je SPS donela mudru odluku o učešću u toj vladi i tako definisala budućnost svoje partije i države.


Proslavi rođendana SPS-a prisustvovali pored funkciuonera te stranke i funkcioneri njihovih koalicionih partnera Partije ujedinjenih penzionera Srbije i Jedinstvene Srbije, kao i predstavnici diplomatskog kora među kojima ambasadorka SAD u Srbiji Meri Vorlik i ambasador Nemačke Volfram Mas.

2024 © - Vesti online