Petak 15.07.2011.
16:30
smedia.rs, scandal.rs

Jelena Rozga: Za uspeh nije dovoljan samo dobar glas!

Jelena Rozga
 

Hrvatska pevačica misli da, ma koliko dobar glas imala, nedopustivo je da jedna muzička zvezda ne vodi računa o sebi, o tome kako će se pojaviti na sceni ali i u javnosti. Smatra da treba mukotrpno raditi na sopstvenom imidžu, te da pored dobre pesme koja je presudna, pevač mora i vizuelno biti privlačan fanovima.


Rozgaje nedavno dobila prestižnu nagradu “Porin” za pesmu “Bižuterija”, što je izazvalo bujicu negodovanja kod njenih kolega, ali se ona ne osvrće na zlurade komentare već je ponosna na istu, jer ju je izglasala publika. Ipak, ne može da sakrije blago nezadovoljstvo zbog manjka čestitki od kolega. Iako sebe smatra razmaženom osobom, ipak je veliki profesionalac i uvek je spremna za razgovor i dogovor.


Nedavno je sa grupom “Connect” snimila duetsku pesmu “Dalmatinka” koja je dosta dobro prošla među obažavateljima zbog čega je pevačica posebno srećna. Međutim, ona se ne zaustavlja ovde, već razmišlja za koju pesmu će snimiti sledeći spot i po svemu sudeći pesma “Grizem” će uskoro dobiti ekranizaciju.


S obzirom na to da izjavljuje da je srećna u ljubavi, verovatno odatle crpi energiju za brojne obaveze.

2024 © - Vesti online