Četvrtak 14.07.2011.
23:10
Vestionline

Amerikanci proglasili Cecu najlepšom Srpkinjom

Magazin "Complex" objavio le listu deset najlepših žena u Srbiji, a birane su lepotice iz različitih sfera javnog života - manekenke, glumice, pevačice, sportistkinje i starlete.

Ukus Amerikanaca je presudio da je najlepša Srpkinja Ceca Ražnatović. Američki mediji je opsuju kao srpsku Madonu i dodaju da je ona žena sa velikim uticajem koji koristi kako u politici, tako i u humanitarnom radu kojim se bavi. Magazin dodaje i da je najlepša Srpkinja ujedno i najplaćenija muzička zvezda u regionu, a kao pikanteriju navode da je imala tu privilegiju da zatvorsku kaznu služi kod kuće.

Na drugom mestu se našla naša teniserka Ana Ivanović, treća je manekenka Nina Seničar (u vezi sa američkim glumcem i muzičarem Džeradom Letoom), a četvrto mesto pripalo je bivšoj misici Tijani Stajšić.

Noletova devojka Jelena Ristić je broj pet na listi najepših. Amerikanci je hvale jer svom dečku uvek pruža podršku dok je na terenu, kao i zbog svoje prirodnosti i jednostavnosti.

Šesta na listi je Danijela Dimitrovska - vladarka inostranih modnih pista. Danijela je poznata i kao portparol brenda "Loui Viton" i "BCBG", a domaćoj javnosti i kao devojka Ognjena Amidžića.

Lepotica pod rednim brojem sedam je Maja Latinović, manekenka koja je radila naslovnice brojnih poznatih časopisa kao što su "Vog", "Bazar" i "Harper`s", a učestvovala u kampanjama Roberta Kavalija, Oskara de la Rente i Versaćea.

Osmo mesto među najlepšim Srpkinja pripalo je Bojani Novaković. Glumicu opisuju kao ime koje se munjevitom brzinom penje "holivudskim stepenicama". Poznata je po ulogama u filmovima "Drag Me To Hell", "Edge of Darkness" i "Devil".

Deveto mesto pripalo je manekenki Manji Babović, ćerki srpskog biznismena Milije Babovića koju opisuju kao devojku u usponu u svetu mode, a poznata je i po izjavi kako traži muškarca koji će ispuniti sve njene maštarije.

Na desetom mestu našla se Stanija Dobrojević iz Rume. Studentkinja ekonomije, ćerka biznismena, a američki magazin navodi da se trenutno bavi samopromocijom. "Ona najpoznatija srpska sex bomba koja uživa da svoje golišave fotografije postavlja na Internet", zaključio je svoju listu "Complex" magazin. 

2024 © - Vesti online