Utorak 12.07.2011.
06:47
Svet, Alo!

Nata: Viđam se sa Dačom, on me i hrani!

Hranila ona njega, sad on hrani nju: Dača Ikodinović i Nataša Bekvalac
 

Naime, iako su beogradski mediji ranije pisali o pomirenju ovog para, što su Nata i Dača demantovali, ispostavilo se da je informacija ipak tačna, pri čemu je “novosadska barbika“ za nedeljnik “Svet“ otkrila i da joj bivši suprug donosi hranu na vrata!


- Ako vas baš zanima, tačno je da se Danilo i ja viđamo i budući da nikada nisam krila da sam očajna domaćica, često mi donese nešto jestivo - kroz smeh je potvrdila Bekvalčeva za “Svet“, a tome je dodala i mogućnost da će s nekadašnjim vaterpolo asom nastaviti ljubavnu priču, pozivajući se na tekst svog hita “Nikad ne reci nikad“.


- Ne mogu da negiram ono o čemu pevam, baš kao što ne bih išla ni protiv svoje nepredvidive i raskalašne prirode, koju je prilično teško obuzdati i smiriti. Postoji jedna divna rečenica koju mnogo volim, a koja glasi: “Što bog spoji, neka čovek ne razdvoji.“ E sada, da li nam se to desilo... Dozvolite da i to, poput mnogih stvari, ipak ostane između nas dvoje - dodala je Bekvalčeva.

Neda Ukraden je mnogo stara

Natina koleginica Neda Ukraden je jednom prilikom izjavila da se i sama razvodila, ali da o tome nije obaveštavala paparace, aludirajući na Bekvalčevu. Ova je, pak, odgovorila aludirajući na Nedinu starost:

 

Neda Ukraden

- Impresionirana sam čistotom misli i dela gospođe Nede Ukraden. Mada, sve i da je htela, nije mogla da pozove paparace, jer oni u vreme kada se ona razvodila nisu ni postojali. Baš kao što ni ja nisam bila rođena. A ako ona misli da je meni tih dana padalo na pamet da se bavim paparacima, OK. Valjda žena iz svog iskustva najbolje zna kako je to jedan bezbrižan i divan proces - izjavila je Nataša.

2024 © - Vesti online