Za uspeh u poslu i dobrobit mališana

Svečanost u tržnom centru: Đaci i donator
 

- Ja im se najiskrenije zahvaljujem na ovakvoj milošti. To je bilo na intervenciju načelnika opštine Prijedor Marka Pavića. Imali su sastanak u Sarajevu i predložio je ovu školu iz mnogo razloga kao što su kvalitet vaspitno- obrazovnog procesa i osvajanje medalja na specijalnoj Olimpijadi - rekao je Talić.


Ovoj školi koja se nalazi u neuslovnoj, staroj montažnoj zgradi, predstoji izgradnja novog objekta koja bi trebalo da počne tokom ovog mjeseca.


- Zbog izgradnje nove školske zgrade, svaka marka nam dobro dođe, a ova dečica su zaslužila da dobiju ovih 10.000 maraka. Već smo imali sastanak školskog odbora i novac ćemo utrošiti za kupovinu novih stolica. Verujte da nemamo nijednu čitavu stolicu, a ove pohabane pocepaše im i čarapice i pantalonice. To je prva milošta za jednu finu namenu - rekao je Talić.

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br.: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online