Ponedeljak 11.07.2011.
17:25
Sponzorisani tekst

Najsavremeniji laser za trajno uklanjanje dlačica

Lumenis laser

Postavljanjem novog standarda u laserskoj tehnologiji uklanjanja dlaka integracijom vakum hendpisa sa većim spotom 22x35mm, sistem LUMENIS Light Sheer DUET nudi značajna poboljšanja u odnosu na dosadašnju tehnologiju: Sada se smatra zlatnim standardom u domenu epilacije zbog posedovanja jedinstvenih mogućnosti:

Zahvaljujući Integrisanom vakumu tokom tretmana dolazi do rastezanja kože pri čemu se laserska energija ne rasipa na ostale strukture kože već se sva usmerava na folikul dlake i tako postiže maksimalan efekat.

Ovim laserom omogućuje se tretman za sve tipove kože od najsvetlije do najtamnije, kao i više tipova dlake od najsvetlije i tanje do najtamnije. I deblje, zahvaljujući različitim mogućnostima kombinacije dužine pulsa, frekvencije i fluensa.

Vakum asistirajuća tehnologija I znatno povećan spot laserske svetlosti (22x35mm) omogućuje znatno bolju penetraciju laserske energije, a vreme tretmana skraćuje 75% u odnosu na prethodne generacije lasera npr. tretman nogu ili leđa traje maksimalno 15 minuta.

Tretman je apsolutno bezbolan , ne zahteva pripremni period u smislu mazanja anestetik kreme I gela kao podloge bezbedan je jer maksimalno štiti kožu, a ostvaruje maksimalan efekat unutar 3-6 tretmana, na svim delovima tela gde postoje neželjene dlačice.


Priuštite sebi najefikasniju lasersku epilaciju koju obavljaju lekari sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa laserima!

Sve informacije možete potražiti na sajtu www.nadadiva.rs

2024 © - Vesti online