Sreda 16.12.2009.
05:41
Vestionline

Saobraćajni udes proizveo stalnu seksualnu želju

Vezom seksualne želje i saobraćajnih udesa bavio se i Dejvid Kronenberg u svom filmu "Sudar" iz 1996. godine: Džejms Spejder i Debora Kara Unger u filmu "Sudar"

Naime, u saobraćajnoj nesreći njoj su oštećeni nervi pelvisa koji kontrolišu seksualnu želju, nakon čega su ostali "stalno uključeni". To znači da se Džolin nadraži i najmanjim pokretima - dok usisava, sedi u autobusu ili hoda po sobi.

Džolin Boman (Joleen Baughman)

"To je nepodnošljivo. Dodiri moje odeće me toliko nadraže da jedva mogu misliti normalno. To je vrlo neprijatno i nemoguće mi je da se koncentrišem“, rekla je Džolin.

Ova majka dvoje dece zvanično pati od retkog stanja koje se zove "dugotrajni seksualni nadražaj". Ni seks sa suprugom ne smanjuje simptome: "Jednom prilikom vodili smo ljubav i nisam osećala nikakvo olakšanje. Onda smo to ponovili, i uprkos tome što je počelo jako da me boli i dalje sam želela seks, čak i više nego ranije", rekla je Džolin.

Ona kaže da je stalna nadraženost iscrpljujuća i neprijatna. Sada pokušava da drži nagone pod kontrolom i ignoriše ih kako bi mogla da nastavi sa normalnim životom. Za kraj je dodala da se nada da će nauka u budućnosti pronaći lek za njen poremećaj, piše britanski "Miror“.

2024 © - Vesti online