Subota 09.07.2011.
18:42
Srna

Obustavljena potraga za Antonijom Bilić na jezeru Brljan

U jezeru Brljan nije pronađeno telo Antonije Bilić
 

Dalja potraga biće nastavljena prema podacima i informacijama kojima raspolaže MUP, rekla je portparol Policijske uprave šibensko-kninske Marica Kosor. Inače, posle obustave potrage na Brljanu počelo je vraćanje vode u jezero.


Policija nastavlja i sa drugim aktivnostima kroz kriminalističko-analitičko istraživanje svih do sada pribavljenih podataka i informacija, saopšteno je iz Policijske uprave, ali nisu otkrili na kojem mestu će potraga biti nastavljena.


Tokom petka, uz pretragu akumulacionog jezera Brljan, pretraživano je područje oko lokalnog puta Radučić-Pađane i oko deonice puta od Pađana do Kravlje Drage.

Psihološki profil: Paravinja - inteligentni psihopata

 

Dragan Paravinja

“Dragan Paravinja je bolestan, jer je psihopatija duševna bolest, ali nije blesav. On je natprosečno inteligentni psihopata sa poremećajem ličnosti. Paravinja je asocijalan, nemoralan, nema osećaj stida, a uglavnom ni straha. Kod njega je izražen histrionsko-psihopatski poremećaj ličnosti, uz fenomen dokazivanja sebe i svojih vrednosti, makar i onih nakaradnih. Ne libi se da laže ili bilo šta drugo kako bi postigao efekt da je neka ličnost i “glavni šerif”. U konkretnom slučaju nestale Antonije Bilić, on pokazuje da je inteligentna, ali poremećena ličnost koja policiji svesno daje pogrešne podatke i sve ih vuče za nos...“ - opisao je um Dragana Paravinje jedan hrvatski psihoanalitičar i sudski veštak.

2024 © - Vesti online