Sreda 06.07.2011.
11:46
Sponzorisani tekst

San modne noći u Aviv Parku

Modna revija na svečanosti u Aviv parku
 

U Aviv Parku, uz vatromet, modnu reviju i koktel, predat je ček za kupovinu preko portebnih EKG aparata. Na svečanosti, goste je pre svih pozdravio gospodin Iftah Aloni suvlasnik kompanije Aviv Arlon koja je investitor čitavog projekta.

"Odlučili smo da Aviv Park otvorimo u Pančevu, jer je to grad sa dugom urbanom tradicijom i preduzetničkim duhom i jer smo bili sigurni da će Pančevci umeti da prepoznaju i prihvate novi koncept šopinga. Došli smo da ovde dugo trajemo i uspemo, hvala Pančevu što nas je lepo primilo i prihvatilo. Bićemo dobri Pančevci i u to ime dajemo donaciju za kupovinu četiri EKG aparata” rekao je gospodin Aloni i predao ček gospođi Sofiji Vjetrov, direktorki Doma zdravlja Pančevo.

Aviv park
 

Aviv Arlon Group

Aviv Arlon Group je jedna od najvećih svetskih kompanija koja se bavi vrhunskim nekretninama, njihovim razvojem, i izgradnjom još od 1963. Glavne aktivnosti ove kompanije su planiranje, razvoj stambenih i komercijalnih nekretnina, niskogradnje i izgradnja puteva. Aviv Arlon Group je usavršio napredne tehnike gradnje i uspešno realizovao više od 50 projekata u Izraelu, SAD i širom Evrope. Za bliže informacije, molimo posetite naš website: www.avivarlon.com

Aviv Park se prostire na nešto više od 15.000 kvadrata komercijalnog prostora, i promoviše niz robnih marki renomiranih svetskih i domaćih proizvođača, kao i raznovrsne sadržaje zabavnog karaktera za decu i odrasle, uključujući bogatu gastronomsku ponudu.

Hipermarket je otvoren aprila prošle godine, a u ovoj, drugoj fazi u Pančevo je stigao veliki broj modnih brendova, od kojih su neki već prisutni u centru Beograda, a neki su sasvim novi kao Takko, Deichmann i Golden Beauty. Uz butike otvoreni su restorani, kafići kao i igraonica za decu, što sigurno doprinosi velikoj poseti - već prvog dana bilo je više od 10.000 posetilaca uprkos blokiranim putevima.

"Umesto zatvorenih šoping centara sa veštačkim svetlom mi nudimo retail park – šoping na otvorenom, u zelenilu i sa velikim brojem pratećih sadržaja za celu porodicu," rekla je Danka Gladović, direktor marketinga kompanije Aviv Arlon, investitora čitavog projekta.

CB Richard Ellis

CB Richard Ellis je vodeća međunarodna kompanija na polju komercijalnih nekretnina koja posluje u 58 zemalja sa preko 300 kancelarija i više od 30.000 zaposlenih. Referentna lista klijenata kompanije svedoči o tržišnoj superiornosti kompanije. Ključne delatnosti kompanije obuhvataju: konsalting, procenu vrednosti nekretnina i razvojni konsalting, istraživanje tržišta, izdavanje poslovnih prostora, plasman nekretnina na tržištu, prodaju i izdavanje stambenih prostora i stambeno-komercijalnih nekretnina. Za bliže informacije, molimo posetite naš website: www.cbre.rs / www.cbre.com.

„Ova modna revija je na najbolji način pokazala šta modni i ostali brendovi imaju da ponude kupcima u Aviv Parku. Pozivam zato sve Pančevce ali i Beograđane, Zrenjanince i sve ostale kojima Pančevo nije daleko, da provere u kojoj meri su cene u Aviv Parku niže nego drugde, kao i da isprate naše vikend akcije namenjene najmlađima“, dodala je Mina Kalezić, direktor marketinga kompanije CB Richard Ellis i menadžer kampanje Retail Parka u Pančevu.

2024 © - Vesti online