Četvrtak 07.07.2011.
08:00
S media

Seks igračke za koje niste znali da ih imate

Uživajte u zajedničkim trenucima
 

GLAVA TUŠA
Možda niste ni promislili da bi seks igračka mogla da se nalazi u vašoj kadi. Pritom ne mislimo na sunđer ili ulje za telo, već tuš koji zna da bude itekako uzbudljiv seksi rekvizit. Upotrebite maštu i igrajte se brzinom i jačinom mlaza vode i u igrice uključite partnera. Divlja, mokra i luda zabava je zagarantovana.

ŠAL
Ovaj modni dodatak neće samo začiniti odevnu kombinaciju, već može raspaliti maštu i uzburkati vaš ljubavni život. Njime možete vezati partneru oči ili se maziti po telu i erogenim zonama. Možete ga koristiti i kako bi vezali ruke, a ostatak scenarija prepuštamo vašoj mašti koja verovatno već radi punom parom.

MOBILNI TELEFON
Verovali ili ne neki seksolozi predlažu da se malo zaigrate mobilnim telefonom i mogućnostima koje on pruža. Pritom ne misle na slanje seksi poruka, nego uključivanje vibracije koja može biti jača, brža ili kraća. Izbor je na vama.

VODICA ZA USTA
Sada se verovatno pitate koja je seksi svrha vodice za usta. E ona vam može odlično poslužiti ukoliko želite da upražnjavate oralni seks. Osvežiće vam dah i pružiti sasvim drukčiji osećaj na koži. Vredi pokušati.

MAŠINA ZA PRANJE VEŠA
Želite dodatne vibracije. Mašina je idealno rešenje. Seks na ovom kućnom aparatu verovatno vam nije stran, ali oni koji nisu probali vreme je da to učine. Za pojačan užitak, čekajte centrifugu.

OGLEDALA
Direktan pogled na ono što radite pojačaće vaše seksualno zadovoljstvo. Ogledala su idealna za seksi solo igrice ili za igre u paru. Postavite ga tako da određene delove tela vidite u akciji.

2024 © - Vesti online