Sreda 06.07.2011.
09:41
Alo

"Zvezde Granda" u ljubavnoj vezi

Šuška se da su u vezi: Jelena Gerbec i Saša Kapor
 

- Jelena i Saša se viđaju već neko vreme, ali ne žele previše da se eksponiraju. Ipak, to ne znači da se kriju, s obzirom na to da su često zajedno na javnim mestima - počinje razgovor za "Alo" dobro obavešten izvor i dodaje da se pre nekoliko dana mladi par šetao tržnim centrom "Ušće", i to držeći se za ruke:
- Nije mi jasno kako misle da sakriju njihovu "priču", a grle se na tako prometnom mestu. Inače, Jelena je malo ljubomorna jer Sašu jure devojčice - završava sagovornik od koga su novinari saznali da su se mlade zvezde upoznale u jednoj "Grandovoj" emisiji kada je Kapor bio gost, a onda je počeo i da prati njene nastupe na jednom beogradskom splavu. Tada su razmenili brojeve telefona i krenuli sa druženjem, koje je vremenom preraslo u romansu.


Kako bi došli do komentara mladih zvezda "Granda", novinari lista "Alo" pozvali su ih, ali se oni nisu javljaljali.

"Zvezde Granda" donose ljubav

Pobednik "Zvezda Granda" uvek je samo jedan, ali su ljubavi mnoge! Naime, u svakoj sezoni najpopularnijeg domaćeg muzičkog takmičenja učesnici su se zaljubljivali, a neke romanse postale su veoma ozbiljne. Najpopularniji par svakako čine Radmila Manojlović i Milan Stanković, a drugo mesto "osvojili" su Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović.

Ostale su upamćene i veze Tanje Savić i Darka Filipovića, kao i Milice Todorović i Nenada Jovanovića, a od "taze" ljubavnika zapaženi su Marija Marčeta i Rastko Obrenić. Šuškalo se da se simpatišu i Edita Aradinović i Đorđe Rakić, ali to nije potvrđeno za sada.

2024 © - Vesti online