Sreda 06.07.2011.
12:00
S. S. - Foto:

Bog te čuvao, Vlado!

Tako će biti i narednih meseci, sve dok njen 38-godišnji sin Aleksandar, oboleo od ubrzanog starenja mozga, ne popije sve tablete iz četiri kutije leka coenzym Q10 od 100 mg i buspar od 10 mg.

Dobio kompletnu terapiju: Aleksandar Čolić

Terapija će duže trajati od 3.000 dinara koliko je ovog puta Petrović darovao svom štićeniku, ali zahvalnost majke i sina potpuno je izjednačena.


- Vi znate da je nam je Vlada prošle godine finansirao gradnju kupatila. Ko to danas još radi osim roditelja deci ili deca roditeljima? Ima ljudi koji rade u inostranstvu pa kroz zavičaj samo proputuju, na putu za more, zadrže se tako kratko da ni sve sestre i braću ne obiđu. A Vlada nikad nije došao iz Pariza a da za Acu nije nije imao vremena i nešto mu doneo. Pre neki dan dovodila sam ga na kontrolu u Beograd. Išli smo ambulantnim kolima, ali da nije bilo invalidskih kolica, Acu bismo uneli u ambulantu. On ne može ni kad ga vodimo da pređe ni nekoliko metara a da se ne umori toliko da pada u nesvest. Isto ga zamara i stajanje, neizbežno u bolničkim hodnicima. Blagosiljala sam Vladu gledajući Acu kako drema u kolicima dok smo čekali da bude prozvan kod lekara - priča majka Ljiljana.

2024 © - Vesti online