Utorak 05.07.2011.
22:45
Vestionline

Skaj Bet: Novak će dugo vladati svetskim tenisom

Izraziti favorit - Novak Đoković

Ova kladionica ponudila je svojim igračima kvotu 9:1 da će Srbin osvojiti US open i završni Masters u novembru, što će mu obezbediti sigurno prvo mesto na kraju takmičarske godine.

Takođe, kladionice su ponudile kvotu 100:1 da će Novak osvojiti sve Masters turnire u ovoj sezoni na kojima učestvuje. Đoković je već prisvojio trofeje na takmičenjima u Dubaiju, Indijan Velsu, Majamiju, Madridu i Rimu, a do kraja godine očekuju ga još četiri takmičenja iz 1.000 serije, Montreal, Sinsinati, Šangaj i Pariz.

Portparol Skaj Bet kladionice Nil Bruks, ovim povodom kaže:

"Srbin ima fantastičnih šest meseci iza sebe. Osvojio je osam titula, ima skor 48-1, i zauzeo je prvo mesto sa više od 2.000 bodova prednosti u odnosu na Rafaela Nadala. Jedino što nas zanima je koliko će on dugo vladati svetskim tenisom, i zato smo tim povodom ponudili razne igre našim posetiocima. U svakom slučaju, on je na svim našim listama do kraja sezone apsolutni favorit, kako za osvajanje turnira, tako i da završi na prvom mestu", rekao je Bruks.

Takođe, kladionica Skaj Bet izašla je sa ponudom od 7:4 da Švajcarac Rodžer Federer neće osvojiti nijednu Masters ili Gren slem titulu do kraja ove sezone. 

2024 © - Vesti online