Utorak 05.07.2011.
08:41
Alo

Nole zreo za ženidbu?

Đoković doček proslavio plesom sa svojom dogodišnjom devojkom Jelenom
 

Nole, koji je svakako bio glavna zvezda večeri, otvorio je žurku plesom sa devojkom Jelenom Ristić, sa kojom, kako se čini, planira skoro venčanje. Iskreno, posle proboja na svetski vrh, najbolji srpski teniser mogao bi na glavu da stavi i treću krunu, i to onu koju u crkvi stavlja sveštenik na najsvečanijem obredu - činu venčanja.


Podsetimo, Đoković je posle poraza na US Openu od Rodžera Federera izjavio da bi njegova devojka Jelena uskoro mogla da očekuje nešto lepo.


- Vidite, imam osećaj da Federer igra puno opuštenije nego u poslednjih nekoliko godina. Mislim da je to zbog toga što je postao otac i oženio se. Možda bih i ja mogao da primenim njegov recept - rekao je tada Đoković.

Inače, pored Noleta, zvezda večeri je bila i pobednica u ženskoj konkurenciji Čehinja Petra Kvitova. Večera je održana u londonskom hotelu "Interkontinental“, u Park Lejnu, a i Srbin i Čehinja su znali da proslave uspeh. Doduše, svako na svoj način, a simpatično pojavljivanje šampionskog para za 2011. godinu upotpunili su razmenom trofeja, pa se Nole slikao sa ženskom "salatarom", a Kvitova sa muškim peharom.


Zanimljivo je da ples s Noletom, šampionski, Kvitova još ranije odbila. Naime, običaj nalaže da šampion i šampionka odigraju jedan zajednički ples, ali je Čehinja još u subotu obelodanila da neće to učiniti, jer ne zna da pleše. Ne zna šta je propustila...

2024 © - Vesti online