Utorak 05.07.2011.
04:41 >> 08:45h
Alo!

Marijana bi vratila novac za Nemeša

Trenutno najpopularnija Hrvatica u regionu Marijana Čvrljak kaže da je teško podnela to što ju je Nemeš neočekivano i javno ostavio pred milionima ljudi.

Ima li nade za rijaliti par: Marijana Čvrljak i Nikola Nemešević


“Kao da mi je nožem probadao srce. Dva dana pre toga mi je rekao da će me čekati, verovala sam mu, imali smo dogovor i planove... Ništa mi nije bilo jasno“, rekla je Marijana za magazin “Stori“.


Na pitanje da li prema Beograđaninu i dalje gaji iste emocije, odgovorila je: “Ljubav ne može tako brzo da nestane. I dalje ga volim. Naravno da sam bila spremna da se razvedem zbog njega. Bila je to ljubav na prvi pogled, osetila sam veliku privlačnost.“


Pobednica “Velikog brata“
kaže da se nije čula sa svojim rijaliti ljubavnikom otkad je napustila kuću, ali da bi mu rado dala drugu šansu ukoliko bi se on pojavio pred njenim vratima.


“Ja ga volim. Još verujem u sve i nadam se da ćemo jednom moći da razgovaramo kao ljudi bez uticaja ostalih i negativnih strasti. Da zajedno sve sagledamo, da mu objasnim zašto su se desile neke stvari i zašto sam na početku bila uplašena i pričala gluposti jer sam htela da se operem zbog nekih stvari. Teško mi je jako“, iskrena je bila Čvrljakova.

2024 © - Vesti online