Ponedeljak 04.07.2011.
17:02
Opera 17

Lester se posvađao sa devojkom

Nikola Nesteski Lester, bivši ukućanin "Velikog brata"
 

Nikola i Lester ostvarili su jedan od najčvršćih odnosa u kući Velikog brata, a čini se da njihov odnos ostaje postojan i nakon izlaska iz kuće. Nakon tri luda dana u Beogradu, Nikola je otišao u Hrvatsku, a Lester u Makedoniju, ali u subotu će se ponovo sresti i zajedno otići u Dugi rat gde je organizovana proslava za Horvata.

- Čujem se često s ekipom iz Hrvatske, stalno smo zajedno, ne možemo jedni bez drugih. Toliko smo vremena zajedno proveli u kući, sad nam je čudno kad smo odvojeni - rekao je Lester za Index.hr, koji je u trenutku razgovora bio u autobusu za Zagreb.

- Najviše se čujem s Nikolom pa s Nemešom, Bojanom, Slavicom i Vladimirom. Lepo je biti napolju nakon toliko vremena, super se osećam samo sam se s devojkom posvađao nešto. Znao sam da će biti tako - izjavio je Lester tužnim glasom. Kad su ga novinari pitali da li to znači da su raskinuli, rekao je: - Recimo da smo uzeli malu pauzu.

Iako su u kući bili bliski, Lester i Brendon više nisu u kontaktu nakon završetka šoa. Da li je to zbog priča da su njih dvojica lep par, ili stvarno Lester više nema zajedničkih tema sa Brendonom, vreme će pokazati.

- On i ja smo bili dobri prijatelji, ali na kraju nismo više bili u tako dobrim odnosima. Više se ne čujemo, ne vidim ga kao neko društvo koje bi mene zanimalo van kuće - tvrdi Lester.


Planova za leto još nema, ali nada se da će ga provesti s VB ekipom.

- Leto će biti ludo. Ima da prođemo celu bivšu Jugu. Ko zna, možda i ostvarimo onaj plan još iz kuće, da ćemo zajedno iznajmiti jahtu i proputovati Jadranom - kaže Lester.

O raskidu Nemeša i Marijane nije želeo mnogo da govori, ali pokazao je jasan stav.

- Nemam ništa protiv nje, ali ja na Nemeševom mestu ne bih izdržao ni pet minuta s takvom devojkom. Mislim da je on konačno shvatio što se događa - smatra mladi Makedonac.

2024 © - Vesti online