Ponedeljak 05.07.2010.
08:00
source.ba

Mala škola oralnog zadovoljstva

Iznenadite partnera i biće samo vaš
 

- Iako se oralni seks bazira na donjem delu tela i pogled je vrlo važan i može dodatno rasplamsati strasti zato ga pogledajte u oči s vremena na vreme.

- Vaše usne nisu jedino što je potrebno za oralno zadovoljstvo. Ne zaboravite da imate dve ruke koje mogu biti itekako korisne. Kombinujte pokrete i pojačajte mu užitak.

- Postoje žene koje ne žele muškarcu da pruže oralni seks, a razlog je najčešće gadljivost ili neko neugodno iskustvo iz prošlosti. Ako postoje neke stvari koje vas smetaju morate ih podeliti sa svojim partnerom.

- Ako ste gadljivi pokušajte da tempirate odnos odmah nakon tuširanja. Isto tako ako vam smetaju njegove stidne dlačice i to je rešiv problem. Budite iskreni i seks će svakako biti bolji.

- Većina žena jako dobro zna koristiti sve čari jezika, ali ako još niste pokušajte oralni seks začiniti na ovaj način. Koristite donji deo jezika koji je vrlo mekan i nežan.

- Jeste li ikad lizali sladoled? Ako jeste onda ste jako dobro savladali tehniku koju možete da upotrebite i u seksu. Jezik mora da bude što ravniji i opušteniji, a ostatak priče nije potrebno objašnjavati.

- Promena ritma i brzine pokreta takođe može da dovede ovu predigru do savršenstva. Kombinujte kratke i duge pokrete usana i ruku.

- Iako zubi i oralni seks baš i nisu poželjna kombinacija postoji izuzetak, a to je grickanje, odnosno nežno naslanjanje zuba na njegovo bočno područje poput grickanja kukuruza.

- Pružite mu ledeni užitak koji neće zaboraviti. Pre nego započnete s igrom u ustima držite kockicu leda, a onda krenite u akciju.

- Slično iskustvo možete postići i s pepermint bombonom koji lagano hladi i nežno pecka što može biti vrlo zanimljiva kombinacija, piše Dnevnik.hr.

2024 © - Vesti online