Ponedeljak 04.07.2011.
06:01
Press

Flašom mu polomio lobanju!

Policajci uvode Jonela Mendreua u "maricu"
 


Njih dvojica su satima pili alkoholna pića u Nemanjinom stanu, zatim su se posvađali i na kraju potukli. Tuči je prisustvovala i Ljiljana M. (45), koja je privedena kao svedok.


Policija je uhapsila Jonela u stanu u ulici Pazovački put bb. Mendreu je odranije poznat policiji i uhapšen je prošle godine kada je iz autobusa GSP "Beograd" pokušao da izvede trinaestogodišnju devojčicu predstavivši se kao kontrolor.

Zajedno robijali

Pre tuče Jonel M. i njegova prijateljica Ljiljana M. su 30. juna u podnevnim časovima došli u Nemanjin stan i počeli da piju alkohol.


- Oni su pili sve do ranih jutarnjih časova sledećeg dana. Prvo su Jonel i Nemanja počeli da se svađaju, nakon čega je izbila i žestoka tuča. Ljiljana je pokušala da ih zaustavi, ali nije uspela - kaže izvor blizak istrazi.


On navodi da je Jonel nekoliko puta tupim predmetom, verovatno flašom, udario Nemanju u glavu.


- Nesrećnom mladiću je od tih udaraca pukla baza lobanje. Iako je Hitna pomoć ubrzo došla i povređenog prevezla u bolnicu, on je preminuo u popodnevnim časovima - rekao je sagovornik "Presa".

Tuča zbog Ljiljane?

Motiv zbog kojeg je došlo do tuče zasad nije poznat.


- Moguće je da su se sukobili oko Ljiljane, koja je bila u stanu. Međutim, verovatnije je da uzrok njihove tuče vuče korene još iz zatvora. Jer Jonel i Nemanja su se upoznali u zatvoru, gde su bili na višegodišnjoj robiji. Prvi je robijao zbog tuče i droge, dok je preminuli mladić bio iza rešetaka jer je počinio krivično delo razbojništva, kao i zbog nedozvoljenog posedovanja droge - zaključio je izvor "Presa".


Ljiljana, koja je privedena kao svedok, trebalo bi da kaže šta se zaista dogodilo i koji je motiv tuče.

2024 © - Vesti online