Ponedeljak 04.07.2011.
08:00
Mondo

Vrele poze za vrelo leto


U kadi

Kadu napunite samo malo da se voda ne bi prelivala. Možete da dodate i kupku za penu, a ukoliko postoje uslove, isključite svetlo u kupatilu i upalite sveće. Takođe, možete da pustite muziku, doneste neko piće...

Pod tušem

Zajedničko tuširanje je bolje za predigru, ali ako baš želite da idete "do kraja" morate biti veoma obazrivi, naročito ako je kabina mala kako se ne biste povredili. Možda neka mala stolica može da pomogne. Nikako ne smete da se oslanjate na stranice kabine, posebno ako su od stakla.

Na plaži

I ovde morate biti obazrivi - da vas ne vide ostali kupači, ali i da niko ne vreba neobazrive turiste. Naime, u nekim zemljama je seks na plaži zabranjen, a kazne su uglavnom novčane. Dakle, znate da ste sami, znate da je dozvoljeno, verovatno zante i kako ćete to da uradite, ali evo nekih predloga.

Uzmite dušek i otisnite se ka pučini...

Ako jedno od vas dvoje nije plivač, onda morate ostati u plićaku. I tu može da pomogne dušek, ali ako je plaža peščana onda vam ni peškir ne treba.

Ili, uđite u vodu do grudi. Tako je možda i najbolje jer je diskretno - niko ne može da vidi šta radite. Može samo da pretpostavi.

2024 © - Vesti online