Nedelja 03.07.2011.
12:43
Vestionline

Labrin ipak dolazi u Partizan

Karlos Labrin

Sportski direktor "crno-belih" Mladen Krstajić potvrdio je da srpski šampion ne odustaje od Labrina, ali je njegov dolazak u Humsku bio na ledu. Ipak, dva kluba su obnovila pregovore o jednogodišnjoj pozajmici, pa bi talentovani štoper već u ponedeljak mogao da bude promovisan u Beogradu.

Labrin nije sa reprezentacijom Čilea na Kopa Americi, već je u Italiji, što znači da bi vrlo brzo doputovao u Srbiju u slučaju konačnog dogovora.

Partizan ima i rezervnu varijantu za štopera ukoliko ovi pregovori propadnu, ali se o imenu još ne izjašnjavaju u klubu.

Čim novi štoper dođe u Beograd, Stefan Savić će dobiti zeleno svetlo za odlazak u Mančester siti. Krstajić, inače, insistira da Savić ode tek posle dvomeča sa Škendijom.

Vraća se i Lola Smiljanić?!

 

Mada se po isteku jednogodišnje pozajmice vratio u Španiju, zatim bio na spisku želja Saragose, ali se klubovi nisu dogovorili, Milan Smiljanić se još nalazi u planovima ‘crno-belih’, zainteresovanih da otkupe ugovor od Katalonaca, koji na njega ne računaju.

 

Na putu od Barselone do Beograda najveća prepreka su – finansije. Kako u poslednjoj godini ugovora ne postoji opcija pozajmice, Smiljanić može samo uz obeštećenje da napusti sadašnji klub, ali prethodno planira da namiri dug u visini od oko 800.000 evra i logično je što Lola ne želi da se odrekne zarađenog novca.

 

Do pre mesec dana činilo se da Partizan nema dovoljno sredstava za otkup Smiljanićevog ugovora, međutim, novac više nije nepremostiva prepreka, s obzirom na prodaju Ljubomira Fejse i Raće Petrovića.

2024 © - Vesti online