Nedelja 03.07.2011.
06:51
Kurir

Cecu drmnula struja

Svetlana Ceca Ražnatović
 

Kako piše beogradski “Kurir“, folk zvezda je prošla bez ikakvih posledica, ali je odustala od daljeg sušenja kose neispravnim aparatom.


- Kad je osetila udar struje, vrisnula je i instinktivno iz ruke bacila fen. Aparat se zadimio i sam se ugasio. Uplašila se, ali ju je strah brzo popustio. Izvukla je kabl iz utičnice i sačekala da joj ukućani donesu drugi aparat kako bi osušila kosu do kraja. Nije oko toga dizala nikakvu halabuku, jer je prilikom havarije osetila samo malo jače peckanje - otkriva blizak prijatelj prve dame domaće estrade.


Sledeći put će, po svemu sudeći, Ceca ipak svoju frizuru prepustiti profesionalcu. Potrebno je samo da se javi nadzorniku i da bez ikakvih smetnji ode u neki od frizerskih salona.

Po ceo dan čita Šeldona

Vreme u kućnom pritvoru Ceca prekraćuje čitanjem. Pretplatila se na sve novine i časopise, a drugarice joj svakoga dana donesu po neku novu knjigu. Trenutno je svoju pažnju usmerila ka junacima Sidnija Šeldona iz romana “Pesak vremena“ i “Gospodar igre“.

- Čitanje je opušta. Šeldona je odabrala jer njegova dela nisu predvidiva, do samog kraja ne možeš da pronikneš u rasplet događaja, tako da joj ti romani odvlače misli od situacije u kojoj se našla - naglašava sagovornik “Kurira“.

2024 © - Vesti online