Petak 01.07.2011.
17:14
Svet

Policija čuva Tanju Vojtehovski

Tatjana Vojtehovski, nekada voditeljka a sada portparol "Pink medija grupe"
 

”U sredu je na Tatjanino ime u zgradu Televizije 'Pink' na Dedinju stiglo pismo koje je nju veoma uznemirilo”, navodi neimenovani izvor, napominjući da je Tanja posle konsultacija sa rukovodstvom kompanije otišla u policijsku stanicu Savski venac, gde se požalila da joj prete.

Policajci su, nakon što su pročitali pismo i njegove eksplicitne delove, odlučili da joj daju policijsku zaštitu. Tim policajaca od srede je uz Tanju, a obezbeđuju i njen stan u Novom Sadu. Analizom pisma i operativnim radom policajci su došli do imena izvesnog Zorana Đ., koji je u bazu podataka prijavljen na Glasinačku ulicu u beogradskom naselju Zvezdara. Kako ga policija nije pronašla na adresi, raspisana je potraga za njim. Sumnja se da je to bila Zoranova fiktivna adresa, a da prebivalište ima negde drugde. Tragom dobijenih informacija, novinari "Alo!“ su otišli u Glasinačku ulicu, gde su stanari zgrade objasnili da su već u toku dana bila dvojca momaka koja su se takođe raspitivala za čoveka s poternice.

”Vi ste već drugi koji se raspituju za Zorana. Već su bila dvojica mladića koja su rekla da su iz policije. Kazaću i vama isto što sam i njima rekao. U zgradi ima veliki broj podstanara koje mi starosedeoci ne poznajemo, pa zato ne možemo da vam pomognemo”, objasnio je stanar zgrade na Zvezdari.

2024 © - Vesti online