Petak 01.07.2011.
12:03
Vesti

Rukavina: Nisam ovo zaslužio!

Rukavina ima važeći ugovor sa minhenskim "lavovima", ali rukovodstvo kluba ne računa na njega i želi da ga proda. Problem je što nema mnogo zainteresovanih klubova i što uprava nemačkog kluba traži preveliko obeštećenje.


"Za neke odluke saznajem iz novina. Znam da me više ne žele u klubu. Znam i da klub ima velike finansijske problema, ali ja nisam kriv za to. Kad sam dolazio iz Borusije smanjio sam finansijske zahteve za polovinu. Prošle zime sam takođe prihvatio smanjenje plate. Treći put to ne mogu da učinim", rekao je Antonio Rukavina za beogradske medije.


On trenutno nije u prvom planu trenera Rajnera Maurera...

"Klub želi da me proda i zaradi na meni, a ovakvim tretmanom mi samo obaraju cenu. Trčkaram sa strane kao da sam 15-godišnjak. Posle dve i po godine nisam zaslužio ovakav tretman. Ponašaju se kao da sam 30. igrač ekipe".


U istom sosu je i srpski napadač Đorđe Rakić, koji takođe nije u prvom planu kod nove uprave "lavova"...

"Ne znamo da li ovo ima nekakve veze sa odlaskom sportskog direktora Mikija Stevića, ali situacija u koju u nas stavili je blago rečeno ružna. Nije problem da odem. Ima interesovanja iz Španije, Turske i Rusije, ali ne želi da idem za manju platu. Ne znam šta će biti dalje. Mislim da im se ne isplati da me prebace u amaterski tim ili da im kao jedan od najskupljih igrača sedim na tribinama", istakao je Srbin.


Prema nezvaničnim informacijama sa platom od 30.000 evra mesečno Rukavina je jedan od najplaćenijih igrača u klubu kojem na finansijskom polju ne cvetaju ruže.

"Situacija je neprijatna, ali tako je to u biznisu. Mi smo doneli odluku i sve je kristalno jasno", rekao je klupski funkcioner Florijan Hinterberger.

2024 © - Vesti online