Utorak 15.12.2009.
06:33 >> 05:10h
Vestionline

Najjači čovek na svetu postao ultimat fajter

Nakon više od dva meseca priprema i višednevnog prepucavanja po medijima, borba veka u Poljskoj trajala je samo 44 sekunde!

Radi se o borilačkom takmičenju organizacije KSW (poljska MMA organizacija), koja je u petak uveče u Varšavi priredila pravu poslasticu za ljubitelje ultimat fajta.

Ne bi tu bilo ništa spektakularno da u ring premijerno nije ušao najjači čovek na svetu – Marijuš Puđanovski.

A kada je ušao - demonstrirao je samo snagu i moć! Tako se može opisati zastrašujuća predstava 125 kilograma teškog diva, koji je za 44 sekunde razmontirao nimalo slabašnog sunarodnika, 30-godišnjeg Marcina Najmana, zvanog "El Testosteron".

Na službenom merenju pred meč, Puđanovski je imao 125 kilograma, a Najman "samo“ 100, a nakon borbe u prestonici Poljske, da da strepi može čak i neprikosnoveni Fjodor Emelianenko!

Premda su prognozeri pre meča bili neodlučni, Puđanovski je kao petostruki osvajač takmičenja "World's Strongest Man“ pokazao zašto je pet puta proglašavan najjačim čovekom sveta.

Posle svega, ipak bi ga bilo zanimljivije videti protiv protivnika većeg borilačkog ugleda od Najmana, kome je ova borba takođe bila prva u karijeri.

2024 © - Vesti online