Sreda 29.06.2011.
16:54
Vestionline

WB: Đoković na Congu u polufinalu

Novak se pomučio sa Tomićem

Meč je trajao dva sata i 40 minuta, a Srbin je uglavnom igrao sa osnovne linije, što je, čini se, više odgovaralo Tomiću. Ipak, u krucijalnom momentu četvrtog seta, Đoković je najpre uspeo da osvoji brejk, a potom na svoj servis iskoristi prvu od dve meč lopte i dođe do velikog trijumfa.

"Veoma težak meč iza mene. Tomić je veoma mlad, ali je pokazao da ima ogroman potencijal. Pokušavao sam da igram, psihološki je rival bio rasterećeniji. Ne opterećujem se rivalom u polufinalu, važno je da se odmorim i što bolje spremim za sledeći meč", rekao je Đoković posle susreta.

Conga iznenadio Fedrera

Novaka u polufinalu očekuje duel sa francuskim teniserom  Žo Vilfridom Congom, koji je napravio malo iznenađenje pobedom nad Švajcarcem Rodžerom Federerom, rezultatom 3:6, 6:7(3), 6:4, 6:4, 6:4!

Polufinalni meč Novak Đoković - Žo Vilfrid Conga na programu je u petak.

Zimonjić i Ljodra u četvrtfinalu

 

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Francuz Majkl Ljodra plasirali su se danas u četvrto kolo dubla na Vimbldonu, pošto su pobedili Karstena Bola iz Australije i Santjaga Gonzalesa iz Meksika sa 3:0 u setovima (6:4, 7:6, 7:6).

 

Taj meč počeo je juče, ali je prekinut zbog kiše pri vođstvu Zimonjića i Ljodre od 2:0 u setovima. Oni će se u četvrtfinalu sastati sa Džejmsom Keretanijem iz SAD i
Filipom Marksom iz Nemačke.

2024 © - Vesti online