Sreda 29.06.2011.
11:11
Vestionline

Lukić: Premija samo za plasman u LE

Vladan Lukić

On smatra da je igračima potrebna dodatna motivacija, a zbog toga želi da ukine nagrade za plasman u treće kolo kvalifikacija, ali da prolaz u LE dodatno nagradi.

"Igrači moraju da budu fokusirani na osvajanje prvog mesta i ne vidim da je to nešto novo ili iznenađujuće. Moraju da imaju glad za pobedama", rekao je predsednik Crvene zvezde.

"Crveno-beli" su u prelaznom roku doveli nekoliko pojačanja.

"Pre dve godine smo krenuli da formiramo novi tim i sada imamo dobre pojedince, ali je rano da pričamo o nekoj završnoj fazi. Kada na programu budu test utakmice, uradićemo detaljniju analizu. Prošle godine smo doveli Evandra i Borhu, koji su postali nosioci ekipe, slično očekujemo i od Pašeka, Dimitrijevića i Mezenge. Doveli smo dobre igrače", rekao je Lukić i dodao:

"Moguće je da još neko ode i da se stvori prazan prostor, ali mi već imamo spremne alternative".

On smatra da nije problem što u Zvezdi igra veliki broj stranih fudbalera i "da je na treneru Robertu Prosinečkom da odabere najbolje".

Sport prenosi i da je Crvena zvezda angažovala golmana Crvene zvezde Aleksandra Kirovskog. Dogovor je postignut, a biće ozvaničen pre polaska na drugi deo priprema u Austriju. Kirovski je bio i pre godinu dana potencijalno pojačanje Zvezde, ali je ostao u Zemunu. On je imao i ponudu Vojvodine. 

Prosinečki: Li Adi je za nas bivši igrač!

 

Crvena zvezda je suspendovala Li Adija, jer reprezentativac Gane nije ispoštovao rok za pojavljivanje u klubu, čime je treći put za kratko vreme prekršio klupski pravilnik.

 

Na "Marakani“ planiraju da pokrenu disciplinski postupak u UEFA i FIFA protiv problematičnog štopera, uprkos tome što on, navodno, ima prepisanu kućnu terapiju posle lečenja u Gani.

 

"Prosinečki je otpisao Adija. On je za njega bivši igrač Zvezde", rečeno je u klubu.

2024 © - Vesti online