Sreda 29.06.2011.
08:09
Puls

Dača: Otac mi je rekao da će Nata biti skupa igračka

Danilo Ikodinović i Nataša Bekvalac iz srećnih dana
 

Nažalost, te večeri je završena njegova sportska karijera, a pre izvesnog vremena i njegov brak sa pevačicom Natašom Bekvalac.


O svemu tome Dača je pričao u emisiji "Dobro veče, Srbijo" kod voditeljke Jelene Baćić Alimpić, koja mu je pitanja postavljala direktno i bez okolišanja. Ikodinović je govorio o svojim počecima, o porodici koja mu je bila podrška u svemu, o ocu koji ga je savetovao da uvek ostane na zemlji, ma šta da se desi.

"Najveća glupost - na motor pod dejstvom alkohola"

Za svoj postupak kobne večeri jednostavno nema objašnjenje.


- Ne znam šta bih rekao, osim da je to najgluplja stvar koju sam uradio i koju uopšte neko može da uradi, seo sam na motor pod dejstvom alkohola - izjavio je Danilo.


Poslednje čega se seća je muzika koja je svirala u restoranu u Zrenjaninu u kojem je bio sa prijateljima pre nesreće. Na Jelenino pitanje, kako se osećao kada je saznao da je praktično ostao invalid, da ruku više neće moći da koristi, rekao je:


- Plakao sam danima, da sam tada mogao da zažmurim i umrem, verujem da bih to učinio. Međutim, kako je vreme prolazilo, govorio sam sebi "ako si bio mangup da sedneš pijan na motor i da jurcaš 200 na sat, sad budi mangup pa se iz ovoga izvuci". To mi je davalo snagu da nastavim dalje. I sad, posle tri godine, kažem da nije teško ovako živeti. Sve je u glavi.

"Razvod je grozna stvar"

Što se tiče razvoda, demantovao je glasine da je razlog za razvod bila medicinska sestra Milica Dražin.


- Tu devojku poznajem površno i moj i Natašin razvod apsolutno nema veze sa tim.


Dača, međutim, nije komentarisao izjave da je Nataša za vreme braka bila sa bivšim dečkom biznismenom Miodragom Kostićem i teniserom Novakom Đokovićem.


- Ona to nije demantovala jer ima svoju teoriju da ako nešto demantuješ, u stvari znači da to priznaješ. Ja se ne slažem sa tim, ali nije na meni da komentarišem. Razvod je grozna stvar. Ceo život će ostati u meni ono što se desilo, to znamo samo Nataša i ja.

E sine, sine...

Ono što je zanimljivo i što je nasmejalo i publiku i Daču i voditeljku, bio je njegov odgovor na pitanje, šta su mu roditelji kao uspešnom sportisti rekli kada im je objavio da želi da se venča sa Natašom Bekvalac:


- Pa, evo, reći ću vam šta mi je otac rekao, ali da ne shvatite pogrešno! Rekao mi je: E, pa sine, biće ti to skupa igračka! Ali, nije mislio materijalno. Ne to, nikako... Ja sam imao šest divnih godina sa Natašom... - rekao je Dača.


Jelena ga je pitala da li bi promenio nešto u svom životu, a on je rekao:


- Onaj ko kaže da nikad ništa ne bi promenio, taj je lud. Sigurno da bih, kada bih mogao da vratim vreme unazad, promenio mnogo toga.


Ono što smo dodatno mogli da saznamo od Dače je da neizmerno voli svoje ćerke, kao i da je sa bivšim suprugama ostao u dobrim odnosima.

2024 © - Vesti online