Sreda 29.06.2011.
14:03
V. Tasić - Vesti

Viki: Stavljam tačku na svađu sa Darom

Sve sam već rekla: Viki Miljković

I taman kada su mnogi na estradi počeli da zadovoljno trljaju ruke zbog nove svađe, Viki je naglo prekinula dalje prepucavanje, spakovala se i sa suprugom i sinom otputovala na Crnogorsko primorje daleko od svih estradnih svađa i ratova.


Da li ste se posle svega čuli sa Darom telefonom ili popričale u četiri oka?
- Ne spominjete mi višu ni Daru Bubamaru, ni tu priču. Jednostavno, sve što sam imala da kažem na tu temu - rekla sam. Ne pada mi više na pamet da se nadovezujem na njene prozivke. Od sada, bilo ko da me pita bilo šta o tome mogu da kažem samo jedno - nemam komentar. Stavljam tačku na tu priču i svađu sa Darom - kaže Violeta.

Kako je ona uspela da vas isprovocira kao niko do sada?
- Dugo sam na estradi i navikla sam na svakakve komentare, spletke, podsmetanja... Ali, uvek sam umela da prećutim. Smatram da sam sebe ostvarila u svakom smislu i da nema potrebe da se uplićem u skandale i slične gluposti. Na estradi je poznata stvar da kolege umeju da potkače onoga ko ima dobar album ili pesmu...

Kome ste to "trn u oku"?
- Očigledno da nekima jesam trn u oku. Ali, baš me briga, gledam svoja posla i neću da ulazim u to ko su ljudi kojima smetam. Zar da sada kada konačno uživam u zasluženom odmoru trujem sebe razmišljajući o takvima? Verujte, na svakom koraku na Crnogorskom primorju čujem svoje pesme. Trešte po kafićima, čuju se iz automobila i sudeći po tome napravila sam dobar posao. To što me neko ogovara ili pljuje, danas je samo velika potvrda uspeha!

Da li ste u Crnoj Gori sreli nekog od kolega? Priča se da je na primorju je veća kriza nego u Srbiji i da nema posla za srpske pevače?
- Evo, na licu mesta sam i po onome što vidim ne bih rekla da je kriza. Godinama dolazim u Miločer i čini mi se da nikada ranije nije bilo ovoliko turista kao sada, u ovo doba godine i uglavnom su stranci. Nedavno su u Budvi pevali Dženan Lončarević i Miroslav Ilić, a kako sam čula odlično su prošli. Meni je situacija u Crnoj Gori nekako uvek bila prava slika muzičkih dešavanja. Sve moje pesme koje su postale hitovi, prvo su treštale na primorju, pa mi je to dobar pokazatelj.

Nedostaje li vam na plaži vaša kuma Ceca Ražnatović?
- Meni moja Ceca nedostaje uvek i svuda. Redovno se čujemo i ona je dobro. Bilo bi lepo da je ovde, ali Bože moj. Ona je leti uvek bila više na Kipru, retko je dolazila na Crnogorsko primorje.
 

I Dara zaćutala

I Dara Bubamara je "spustila loptu" i više ne želi da kaže ni reč o Viki Miljković. Kako je rekla za beogradske medije, sa suprugom i sinom je u Francuskoj i nema nameru da se "više spušta na nivo perifernih estradnih pojava", a umesto nje govoriće "njeni hitovi i broj nastupa."

 

Opuštanje na plaži

- Uživam u ovom mom malom raju i presrećna sam što je moj sinčić Andrej počeo da pliva. Došla sam na more pre desetak dana i tek sada sam počela konačno da se opuštam. I psihički i fizički sam bila preumorna. Poslednjih meseci, imala sam strašan tempo. Studio, dete, snimanje emisija po Srbiji i Bosni. Nisam znala gde glavom udaram i odmor mi je bio preko potreban - kaže Viki dok se odmara na plaži nedaleko od svog stana u Miločeru.

2024 © - Vesti online