Sreda 29.06.2011.
03:47
Vestionline

Izvadila dojku i napala policajce mlekom!

Puni! Nišani! Pali!
 


Mama tukla tatu

Prema tvrdnjama šerifa okruga Delaver u Ohaju, policajci su izašli na teren pošto su dobili dojavu o porodičnom nasilju. Kada su stigli na mesto događaja, u blizini jednog restorana na autoputu, jedan muškarac im je rekao da je bio na svadbi zajedno sa suprugom koja se napila, pa ga je potom nekoliko puta udarila pre nego što se zaključala u automobil.


Policajci su pokušali da razgovaraju sa 30-godišnjom Stefani Robinet, ali je ona odbila saradnju. Kada su policajci pokušali da je izvuku iz automobila, Stefani ih je upozorila da je ona žena koja doji, a zatim je iz haljine izvukla desnu dojku i počela da prska policajce i automobil mlekom!


Priznala problem sa alkoholom

Policajci su na kraju ipak uspeli da "pobede" alkoholisanu protivnicu i izvuku je iz automobila, a zatim je i uhapse. Žena je optužena za porodično nasilje, ometanje službene osobe pri izvršavanju dužnosti, opiranje pri hapšenju i neprimereno ponašanje. Stefani je na sudu izjavila da optužbe shvata jako ozbiljno, a da će potražiti pomoć zbog očitih problema sa alkoholom.


Kako je to izgledalo na sudu, možete pogledati u videu koji je pred vama.


 

2024 © - Vesti online