Utorak 28.06.2011.
15:07
RTS

"Plejboj" i Paris Hilton se tešili na ludoj zabavi

Hju Hener sa novom Zečicom
 

Mnogi će se složiti da je pravi način da se preboli raskid žurka do zore.

Hju Hefner i Paris Hilton, koji su oboje nedavno okončali veze, ludo su se provodili na žurki koju je osnivač Plejboja organizovao u svojoj vili.

Stari šarmer zabavljao se sa novom "omiljenom devojkom" Anom Sofijom Berglund koja je šetkala okolo prilično izazovno odevena.

U crnom korsetu sa tigrastim grudnjakom ukrašenim pink tračicama, 25-godišnja Sofija je samouvereno zauzela mesto "odbegle" Kristal.

Hef nije preskočio da se novonastalom situacijom pohvali i preko društvene mreže Tviter.

"Sada kada je Kristal otišla, Ana je moja najbolja devojka. Ona je jedna u milion", procvrkutao je 85-godišnji mogul.

Interesantno je i da je mlađana Ana dobra drugarica Herisove.

Sa druge strane, naslednica Hilton imperije blistala je u odeći koja nikako ne priliči njenim godinama. Odevena kao vilinska princeza, Paris je izgledala prilično smešno. Ružičasti saten, perje, til, kao i maska, bili su zanimljivi samo njoj.

Međutim, delovala je prilično bezbrižno, iako se sa dečkom Sjuom Vejtsom tako gadno posvađala u poslednjoj epizodi serije The World According to Paris da ga je ošamarila.

Na raskalašnoj žurki našle su se i bliznakinje Kristina i Karisa Šenon, Hefove omiljene devojke pre nego što se u vilu uselila Kristal. Sestre su ujedno bile i najskromnije odevene - imale su najmanje odeće na sebi.

2024 © - Vesti online