Utorak 28.06.2011.
12:01
Vestionline

Radovanović želi da bude 'babo' Novog Pazara

Bojan 'babo' Radovanović

Bojan Radovanović je odlučio da prihvati ponudu Novopazaraca i planira da sa ovim klubom već naredne sezone napadne plasman u Ligu Evrope. Biće predsednik kluba, izabraće sportskog direktora i genseka, izvršni odbor i generalnog sekretara.

“Odlučio sam da prihvatim ponudu vodećih ljudi FK Novi Pazar (da budem predsednik). Biću babo Novopazaraca. Ne prodajem im superligaško mesto, nego ću sa mojom upravom, igračima i stručnim štabom da trasiram put u Ligu Evrope. Kada sam sa ‘sokolovima’ napravio čudo u Srbiji, nema sumnje da ću sa Novim Pazarom da budem hit u Evropi”, rekao je između ostalog Radovanović za “Sport”.

On je dodao da nije aminovao izbor Aleksandra Kristića za trenera, ali i da će šest ili sedam najboljih igrača sa sobom povesti u Novi Pazar.

Njegova najava da će BASK odustati od Superlige i postati filijala Novopazaraca samo je uvod u konačni rasplet jer sve odluke mora da potvrdi srpska kuća fudbala.

Podsetimo, takmičenje u Prvoj ligi Srbije, iz koje dva najbolja tima idu u Superligu, završeno je sa sledećim poretkom na vrhu tabele: BASK je bio prvi sa 77 bodova, kragujevački Radnički 1923 drugi sa 74 boda, a trećeplasirani Novi Pazar imao je 71.

Tako je praktično objavljeno ono o čemu se govorilo nedeljama, umesto BASK - a, u eliti će igrati Novi Pazar. 

2024 © - Vesti online