Utorak 28.06.2011.
03:24
index.hr

VB: Nemeš izrežirao Marijaninu pobedu

Nikola Nemešević - Nemeš
 

Naime, uoči trenutka kad ju je Nemeš ostavio pred kamerama, Marijana je po broju glasova bila druga, a s dvestotinjak glasova više vodio je Dule. Međutim, prema rezultatima glasanja koje su hrvatski mediji dobili iz produkcije Velikog brata, po završetku Nemeševog hladnokrvnog obraćanja došlo je do preokreta - upravo napuštena Marijana je dobila ogromnu podršku gledalaca, a broj glasova koji su za nju pristizali porastao je za neverojatnih 800 odsto!


Gledaoci su Marijani proteklih mesec i po davali najveći broj glasova. Uoči finalne emisije, poredak superfinalista prema broju glasova bio je sledeći: Marijana, Horvat, Duško, Brendon, Soraja.


Marijana je posljednjih nedelja rijalitija bila glavna favorit. Mnogi su pričali da je reč o namještaljci i da je njena pobeda sigurna, i činjenica je da tokom glasanja u finalnoj emisiji nije stalno držala prvo mesto. Onaj ko joj je to mesto "obezbedio" bio je upravo Nemeš, koji ju je ostavio skrhanu i u suzama, nemoćnu da se veseli vlastitoj pobedi.

Pročitajte još:

1. Veliki brat: Marijana pobednik

2. VB superfinale kao "šapanska serija": Nemeš popljuvao Marijanu

3. Ko je Marijana Čvrljak, pobednica Velikog brata?

4. VB: Časna pobeda ili nameštaljka?

5. Marijana: Nemeš me je razočarao

2024 © - Vesti online