Ponedeljak 27.06.2011.
15:32
Vestionline

Dule Savić: "Prosinečki je neozbiljan"!

Robi neće moći da vodi Crvenu zvezdu na evropskim mečevima!

Strateg crveno-belih nije iskoritio proteklih šest meseci da upiše kurs i dobije barem privremenu PRO licencu, zbog čega je za kvalifikacione utakmice Lige Evrope, umesto njega, za prvog trenera prijavljen njegov pomoćnik Žarko Đurović.

Kako trenutno stvari stoje, male su šanse da se išta promeni po ovom pitanju, jer je Robi, kako kaže direktor Trenerske škole FSS Dušan Savić, nije pokazao ni najmanje truda da dođe do licence.

"Dva puta smo u maju zakazivali sastanke, a Prosinečki se nije pojavio. Prvo u Novom Sadu, pa na Zlatiboru. Drugi put je došao njegov mentor Ljupko Petrović i doneo nekakav papir. To je malo neozbiljno. Prosinečki bi morao da pokaže više interesovanja za sopstveno obrazovanje", poručio je Savić.

S obziorm da škola neće raditi od 1. jula do 1. avgusta, jasno je da će trener Crvene zvezde kurs moći da upiše tek nakon prvih kvalifikacionih mečeva u Ligi evrope. 

Prosinečki: Dobro sam, samo mi je pao imunitet

 

On je vodio prepodnevni trening na Zlatiboru, otklonivši bilo kakvu sumnju da je bolestan.

 

"Sve je u redu, bio je to samo pad imuniteta", objasnio je Prosinečki.

 

On je tokom jučerašnjeg popodnevnog treninga osetio srčanu aritmiju zbog koje je odmah zatražio medicinsku pomoć i u pratnji lekara Dejana Purića otišao u hotel "Palisad". Ustanovljeno je da trener Crvene zvezde nema ozbiljnijih lekarskih problema, već da je sve bilo prolaznog karaktera.

2024 © - Vesti online