Nedelja 26.06.2011.
23:58
Vestionline

Veliki brat: Marijana pobednik

Marijana Čvrljak

Nedeljno finale su obeležila dva "skandala". Jedini učesnici rijalitija koji su Marijani čestitali bili su Džordž Rkman i Ema - ostali su stajali van bine i nisu hteli da priđu ni na poziv i prozivku voditeljki. Ovaj trenutak ispraćen je uz Nemeševu pesmu koja je snimljena tokm šoua, a posvećenu Marijani. Drugi skandal je Nemeševo pojavljivanje u finalu i njegov javni "raskid" sa ovogodišnjom pobednicom.

Proglašenje pobednika Marijana je dočekala sa čuđenjem na licu i rečima "Isuse bože!". Kada su je voditeljka Antonija i drugoplasirani učesnik Duško zagrlili, ona je i dalje bila u šoku.

Po Duškovom izlasku napolje publika je burno reagovala i zviždala na spomen Marijanonog imena, na šta im je voditeljka Antonija iz Hrvatske poručila: "Nemojte biti Balkanci u ovom trenutku". 

Marijana nije želela da na poziv Velikog brata napusti otpad, što je i razumljivo s obzirom na situaciju u kojoj se nalazi. Na binu je izašla u pratnji svog oca koji je došao u Beograd da ćerki pruži podršku.

Ovo je prvi put u regularnom Velikom bratu na ovim prostorima da je pobednik žena. Pre nje to je za rukom pošlo jedino Mimi Đurović iz Crne Gore, koja je pobedila u prvom VIP Velikom bratu. 

2024 © - Vesti online