Ponedeljak 14.12.2009.
15:27
Vestionline

FMP pred prvom meč loptom

"Dobili smo meč sezone sa Širokim, a sada očekujem da protiv tima iz Alsta obezbedimo plasman u drugu rundu i skinemo brigu sa vrata već posle četvrtog kola. Nije nam toliko bitno da li ćemo biti prvi ili drugi u grupi, ali zahtevam maksimalnu ozbiljnost od mojih igrača. Ne smemo da potcenimo ekipu koju čini šest Amerikanaca, a na klupi sedi američki trener. Pozitivna vest je da su svi igrači ponovo spremni za meč", ističe trener Vlade Đurović.

I bek Mladen Jeremić poziva na opreznost pred dolazak Okapija, koji u prva tri kola nije osetio slast osvajanja bodova. Međutim, belgijski tim je pošteno namučio „pantere“ u uvodnom duelu F grupe. FMP je, podsetimo, slavio 79:78 tek u samom finišu utakmice.

"Želimo da nastavimo seriju dobrih rezultata. Utakmica u Železniku biće lakša od one u Alstu samo ukoliko u nju uđemo maksimalno odgovorno. Dosta puta smo se opekli ove sezone i zato ne smemo da dozvolimo neprijatno iznenađenje. Primarna stvar nam je plasman među 16 ekipa, ali nećemo ni ispustiti šansu za prvo mesto ukoliko se ukaže", uverava Mladen Jeremić.

U drugoj utakmici F grupe, Riga dočekuje turski Banvit u 18:30.  

2024 © - Vesti online