Nedelja 26.06.2011.
00:05 >> 02:41h
Vestionline, Beta

Čola pobedio sam sebe na Ušću

 

Šou popularnog pevača Zdravka Čolića počeo je sa malim zakašnjenjem, a "Sinoć nisi bila tu" bila je prva pesma koju je otpevao za svoju vernu publiku.

Svirajući na gitari Čola je otpevao pesmu "Kad pogledaš me preko ramena" i podsetio se početaka svoje karijere kada je stalno svirao ovaj instrument.

Tokom trosatnog koncerta Čolić je pevao pesme iz svih perioda karijere a pevački je bio u punoj formi, mada je u sredini koncerta uzeo 20 minuta pauze tokom koje su publiku zabavljali bubnjari Dragoljuba Đuričića i kan-kan igračice.

Drugi deo koncerta bio je rezervisan za romantične balade, poput "Ti si mi u krvi", "E, draga, draga", "Loše vino"...

I Tadić voli Čolu

 

Na koncert je sa malim zakašnjenjem stigao i predsednik Srbije Boris Tadić u pratnji obezbeđenja.

Koncert je u svakom pogledu bio spektakl sa raskošnom scenografijom, grupom plesačica, simfonijskim orkestrom, i desetinama ogromnih balona u vazduhu od kojih se jedan "prošetao" po rukama publike.

Čola je nastupio na bini sličnoj onoj koja je za "Stonse" postavljena na Ušću, dok su oni dalje od bine svirku mogli da prate na LED ekranima površine 400 kvadratnih metara.

Pevač je sinoć uspeo da obori rekord sa koncerta na Marakani 2007, kada je pevao pred oko 70.000 ljudi.

Deo publike koji nije imao karte pratio je koncert na ulici ispred koncertnog prostora.

Zbrka oko TV prenosa

 

Čolin koncert direktno prenosi RTS, što je malo iznenađenje s obzirom da smo za prenos saznali tek tokom večeri. Sa druge strane, TV "Prva" je najavila veče sa Zdravko Čolićem, a trenutno emituje snimak Čolinog velikog koncerta iz 2007.

2024 © - Vesti online