Subota 25.06.2011.
14:23
Vestionline

Zvezda prijavila Adija FIFA i UEFA!

Li Adi će morati da se pravda

"Crveno-beli" sumnjaju u verodostojnost nalaza po kojem je Adi oboleo od malarije i mora da leži najmanje tri nedelje. Zvezdin internacionalac je to naveo kao razlog nedolaska na početak priprema, odloživši svoj povratak u Beograd.

Dopis iz Ljutice Bogdana otišao je u petak na tri adrese, sa zahtevom da se klub zaštiti u slučaju da Adi u međuvremenu traži novi klub, a ne odaziva se profesionalnim obavezana u Crvenoj zvezdi.

"Tačno je, prijavili smo FIFA, UEFA i FS Gane da se Adi nije pojavio na prozivci", rekao je predsednik kluba Vladan Lukić, koji se u četvrtak priključio igračima i stručnom štabu na pripremama na Zlatiboru.

"Ne bi trebalo da proverava kakve smo sankcije spremni da mu izreknemo. Pametnije je i za Adija i njegovog savetnika da se ponaša profesionalno. Ukoliko je bolestan, Crvena zvezda ima dovoljno uslova da ga izleči", dodao je prvi čovek "crveno-belih".

U Zvezdi se prvo mislilo da se Adi nije pojavio na pripremama jer je na spisku olimpijske reprezentacije Gane, međutim, utvrđeno je da nije u konkurenciji za tu selekciju. On je ubrzo u klub poslao lekarski nalaz u kojem se potvrđuje da ima jake vrtoglavice prouzrokovane malarijom, zbog čega mu je savetovano mirovanje. 

2024 © - Vesti online