Subota 25.06.2011.
12:18 >> 16:14h
Vestionline

Prosinečki: Ivica Dragutinović daleko od Marakane

Drago nastavlja karijeru u inostranstvu

"Ivica mi je prijatelj iz dana kad smo bili saigrači u Liježu. Logično je da se dva-tri puta nađemo u Beogradu i popijemo kafu. Podiglo se previše priče u medijima oko toga. Sada je na odmoru, koliko znam ima plan da odradi još dva ugovora u inostranstvu".


Izjavio je i pre početka priprema Prosinečki da je jedan od njegovih pikova u prelaznom roku Aleksandar Todorovski. Iskusni bek, međutim, još nije u crveno-belom…


"Da li će Todorovski doći ne zavisi od mene, o tome više brine rukovodstvo. I sada sam mišljenja da nam je potreban da bismo pojačali konkurenciju posle odlaska Ninkova", istakao je Prosinečki.

Trener fudbalera Crvene zvezde uveren je da će novajlije Dimitrijević, Pašeko i Mezenga biti veliko pjačanje "crveno-belih" za narednu sezonu.

"Mezenga je ozbiljan igrač i biće veliko pojačanje. Dimitrijevića i Pašeka znam od ranije i od samog početka sam da ih dovedem na 'Marakanu'. Mislim da ćemo imati veliku korist od njih, očekujem da doprinesu konkurenciji i naprave pomak u igri Crvene zvezde", rekao je Prosinečki na Zlatiboru i dodao da njegov tim još uvek nije radio sa loptom i da će prvi deo priprema biti iskorišćen za sticanje kondicije.

"Ovo je najteži period priprema jer igrači dolazi posle slobodnih dana i odmora. Radićemo najviše na trčanju i povećanju kapaciteta pluća. Posle toga očekuje nas drugi deo priprema u Austriji, koji je tehničko-taktičkog karaktera jer ćemo imati i utakmice", rekao je Prosinečki.

2024 © - Vesti online