Subota 25.06.2011.
11:08
Vestionline

Ivanović: Sezona za zaborav

"Ne volim da se podsećam minule sezone"

Posle duple krune 2010. "plavci" su pali na svim važnim ispitima, pa je po završetku prvenstva smenjen Karlo Anćeloti. Srpski defanzivac za klupski sajt smatra da sa novim menadžerom Viljaš Boašom ekipa mora da se vrati na stazu uspeha, prenosi "Žurnal".

"Kad ne osvojite ništa teško je i poželite sve da zaboravite. Ne volim da govorim o mom učinku, uspeh pojedinca zavisi od toga šta tim uradi. Možete imati strelca koji postigne 50 golova u sezoni, ako ostanete bez trofeja, to ne znači ništa".

Ivanović ipak nalazi svetlu tačku u podatku da je Čelzi sa Mančester Sitijem primio najmanje golova u Premijerligi, 33 u 38 mečeva.

"Srećan sam zbog toga što smo najbolja odbrana šampionata. Ne mogu da kažem da je to zasluga samo defanzivaca pošto 11 igrača učestvuje u tome, ali je dobro kao temelj za narednu sezonu i samopouzdanje. Ono što moramo da popravimo su ostali segmenti igre. Moramo da igramo više jedni za druge, kolektivnije, da u većoj meri budemo tim. Očekujem da budemo bolji u sezoni koja je pred nama", smatra Ivanović.

2024 © - Vesti online