Petak 24.06.2011.
10:39
Srna

Crna Gora: Dva lekara i obućar obljubili devojčicu

Brigu o nesrećnoj devojčici preuzeo je Centar za socijalni rad u Podgorici

Iz Uprave policije saopšteno je da su osumnjičeni uhapšeni u okviru policijske akcije "Veza" koju su realizovali službenici Odseka za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije u sadejstvu sa službenicima Ispostave kriminalističke policije Područne jedinice Podgorica.


U saopštenju se navodi da je uhapšen M. Š. (60), doktor iz Nikšića, član jedne od stručnih komisija, zbog sumnje da je počinio krivično delo obljuba nad djetetom.


Uhapšen je i D. N. (60), doktor iz Podgorice, koji je i profesor u srednjoj školi i vlasnik jedne privatne klinike, zbog sumnje da je počinio krivično delo posredovanje u vršenju prostitucije na štetu maloletnog lica, zbog čega je uhapšen i Š. H. (60), obućar iz Podgorice.


"Kriminalistička obrada i druge policijske mere i radnje ukazuju na sumnju da su M. Š, D. N. i Š. H. krivična dela u više navrata, tokom 2011. godine, počinili na štetu trinaestogodišnje devojčice iz Podgorice", navodi se u saopštenju.


Osumnjičeni su zadržani u prostorijama Područne jedinice Podgorica i, uz krivičnu prijavu, biće predati istražnom sudiji podgoričkog Osnovnog suda. Brigu o devojčici, kako se navodi, preuzeo je Centar za socijalni rad u Podgorici.

2024 © - Vesti online