Četvrtak 23.06.2011.
13:47
Blic

Besni Srbi uzvratili uvredama američkoj voditeljki

Samo deo komentar ostavljenih na Fejsbuk stranici popularne voditeljke
 

Gosti se izvinili, domaćica ćuti

 

Komičari Gred Props i Kris Franjoli, koji su gostovali u emisiji Čelsi Hendler, suočeni sa brojnim negativnim reagovanjima na svoj nastup, uputili su izvinjenje Srbima preko "Tvitera".

Greg Props shvatio je da je pogrešio, pa je ponudio izvinjenje. On je u emisiji izrazio čuđenje što se u Srbiji koncert Ejmi Vajnhaus naziva katastrofalnim, s obzirom da je to "zemlja gde se dogodilo etničko čišćenje i genocid", ali je, u međuvremenu, shvatio da je preterao.

Čelsi Hendler, voditeljka zabavne tok šou emisije "Chalsea Lately", izazvala je buru negativnih reakcija posle podrugljivih komentara koje je uputila na račun srpske publike i ostatka nacije pre nekoliko večeri u svojoj emisiji.

Da podsetimo, ministra Šutanovca nazvala je boljševikom, a iščuđavala se tome što Srbi imaju fejsbuk i smeju da posećuju koncerte. U emisiji se čulo i da nemamo pravo da se žalimo na katastrofalan Ejmin koncert jer je Srbija zemlja u kojoj se desio genocid (?!). 

Čelsi i njeni "duhoviti" gosti

 Na internet sajtu www.change.org napravljena je peticija u kojoj se zahteva da Hendlerova uputi zvanično izvinjenje Srbima zbog svog nastupa, a njena Fejsbuk stranica zatrpana je komentarima ljudi iz Srbije. Dobar deo komentara su pokušaji da se komičarki objasni kakva je zapravo situacija u Srbiji i šta se desilo na koncertu, ali najveći broj postova su ipak psovke i teške uvrede na račun Čelsi.

Inače, emisija ove voditeljke i komičarke u Americi pozdata je po prozivkama i podrugljivom humoru ne samo prema gostima, već i raznim pojavama i događajima u svetu i društvu. Čelsi je poznata po britkom jeziku i po tome što se uvek veoma oštro šali i na račun svojih sunarodnika, međutim jedina svetinja joj je pravo na seksualno opredeljenje koje se nikada nije našlo na meti njenih komentara. 

2024 © - Vesti online