Sreda 22.06.2011.
20:38
Blic, Srna

Umesto Ejmi Vajnhaus, Ameri ismevaju srpsku publiku!

Ejmi Vajnhaus

Odkud Srbima "Fejsbuk"?

Iako je Ejmi bila planirana meta napada komičarke, na kraju je fokus prebačen na Srbiju, pa je tako Hendlerova izrazila čuđenje što Srbi imaju "Fejsbuk" i što im je uopšte dozvoljeno da posećuju koncerte, prenosi "Blic" na svom sajtu.

"Mislim da koncert nazivaju katastrofom u Srbiji. To je zemlja gde se dogodilo etničko čišćenje i genocid, a oni smatraju da je njen koncert gori od toga", ironično je dobacio jedan od gostujućih komičara u studiju, u želji da pokaže znanje o istoriji ratova na Balkanu tako što je izneo pogrešne informacije.


Format emisije je inače takav da, osim Čelsi, u studiju gostuju još tri komičara koji sede za okruglim stolom i komentarišu slavne ličnosti i političare.


Hendlerovoj je posebno simpatično bilo što je Šutanovac posle nastupa Ejmi Vajnhaus na svom Fejsbuk profilu objavio komentar da je koncert sramotan i razočaravajući.


"Vaša zemlja je sramota"

"Znate šta, Vaša zemlja je sramota i razočaranje", odbrusila je komičarka, izražavajući čuđenje što Šutanovac uopšte ima Fejsbuk stranicu.


Izgovarajući ime srpskog ministra odbrane, Hendlerova je rekla da je Dragan veoma popularno boljševičko ime, dok je njen kolega komičar u studiju upitao da li je Dragan Šutanovac "onaj tip koji je prebio Rokija?", na šta je drugi komičar odgovorio da jeste.


Čelsi i ostali gosti u studiju veoma su oštro kritikovali srpsku publiku, podsećajući na zločine i etničko čišćenje koji su počinjeni tokom rata u bivšoj Jugoslaviji.


Komičari u emisiji izražavali su čuđenje što je Ejmi odabrala Beograd za početak evropske turneje, pa su se čak u jednom momentu zapitali da li je posle toga, možda, mislila da ide u Kazahstan.


Ejmi Vajnhaus je tokom vikenda nastupila na Kalemegdanu, ali je bila toliko pijana i stondirana da nije mogla da peva, što je publika propratila negodovanjem i zvižducima.

2024 © - Vesti online