Sreda 22.06.2011.
16:00
Vestionline

Andrea Petković: Nole pravi sjajne ćevape

Andrea, koja je uspešno startovala na Vimbldonu pobedivši Francuskinju Forec Gakon, najraspoloženija je učesnica londonskog gren slem turnira.

Nakon što je objavila video klip na kojem se vidi kako sa Novakom i Viktorijom Azarenkom "ubija" vreme u pauzama zbog poznate londonske kiše takmičenjem u "hula-hopu", uz objašnjenje da je to zabava "profesionalnih tenisera u trenucima kada ne znaju šta će sa svojim životom", Andrea je privukla pažnju medija zbog svoje harizme i iskrenosti.

Pored toga što pišu o njoj kao osobi koja svira bubnjeve i gitaru, ali i čita Getea i Oskara Vajlda i studira novinarstvo, mediji predviđaju da će postati jedna od najboljih igrača sveta.

"Jeste li videli taj klip sa hula-hopom što sam 'radila' sa Novakom? Ma, bio je to haos. Trenirali smo na Orangiju, kad je roljnula kiša pa smo otrčali u prvi šator. Nole, koji obično ima slične 'gluposti' u glavi, i ovog puta je predložio da se zabavimo i sve nas je pokrenuo", rekla je Andrea uz smeh.

Andrea će igrati u dublu sa Anom Ivanović, sa kojom se poznaje od 13. godine. Tandem se druži i van terena u Londonu, ali i u kući Đokovića.

"Bili smo kod Novaka na roštilju. Zvao nas je sve prošle nedelje da zajedno gledamo Janka u finalu Istborna. Skroz smo se prepali kad je Tipsarević pao i požalio se na povredu. Bilo je ćevapa i drugog mesa, koje je odlično ispalo. Super smo se družili", zaključila je Petković, koja u drugoj rundi igra protiv Kanađanke Duboa. 

2024 © - Vesti online