Sreda 22.06.2011.
13:05
Vestionline

Veličković bira između PAO i Barselone

"Ne znam gde ću majke mi"

Veličković trenutno čeka odgovor od Reala koji se premišlja hoće li aktivirati treću godinu ugovora ili klauzulu o raskidu, što je realnije zbog činjenice da "kraljevski klub" mora da smanji budžet sa 28 na 23 miliona evra. Klub bi raskidom saradnje sa Novicom izgubio samo 300.000 evra, dok bi ih njegov ostanak koštao 1,7 miliona evra, koliko mu je ugovorom zagarantovano za godinu dana.

S druge strane, Katalonci se nadaju da će se Madriđani odreći Veličkovića i da će on sledeće sezone "eksplodirati" u dresu Barse.

Sudbina našeg reprezentativca će, ipak, zavisiti od budućeg trenera Madriđana, najverovatnije španskog stručnjaka Pabla Lasa, iako je u igri i Hrvat Jasmin Repeša.

Za Srbina je ozbiljno zainteresovan i Panatinaikos našeg Željka Obradovića.

Propao transfer Teodosića u CSKA

 

Plejmejker Olimpijakosa i košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić neće pojačati moskovski CSKA, tvrdi predsednik ruskog kluba Andrej Vatutin.

 

Vatutin je u izjavi za "Sport ekspres" odlučno je demantovao pisanje medija koji su spekulisali da će Moskovljani posle Nenada Krstića dovesti drugog najtraženijeg srpskog reprezentativca. Spekulisalo se da bi se odlaskom Džej Ar Holdena i Trajana Lengdona u penziju stvorio prostor u budžetu za Teodosićev dolazak, ali Vatutin tvrdi da CSKA ni ne pomišlja na kupovinu prošlogodišnjeg najboljeg igrača Evrolige.

 

Za Teodosića je, navodno, zainteresovana i Barselona.

2024 © - Vesti online