Utorak 21.06.2011.
09:07
Vestionline

JK na B92: Palma je politički idiot

Jelena Karleuša u emisiji "Debata"

Tema sinoćne emisije  "Debata" bila je da li je moguće u Srbiji organizovati gej paradu koja će proći bez incidenata i da li će ljudi homoseksualne orijentacije ikada biti afirmisani od strane društva. Gosti su bili: pevačica Jelena Karleuša, Marko Karadžić, komesar za ljudska prava LDP-a, dr Jovan Marić, psihijatar i podpredsednik Nove Srbije i Aleksandar Martinović, zamenik šefa poslaničke grupe Srpske radikalne stranke.

Jelena je u toku emisije imala stav koji podržava LGBT populaciju. Žustro je branila homoseksualce i napadala sagovornike koji bi rekli bilo šta protiv homoseksualaca ili imali drugačije mišljenje od nje.

Karleuša je sinoć posebno volela da polemiše sa psihijatrom dr Jovanom Marićem, profesorom na fakultetu, kome je prečesto upadala u reč, pojašnjavala ono što govori i osporavala neke njegove tvrdnje.
U jednom trenutku je nazvala gospodina Dragana Markovića Palmu, gradonačelnika Jagodine političkim idiotim.

"On je jedan politički idiot koji ne bi trebao da sedi u Skupštini Srbije. Ja se stidim što neko glasa za jednu osobu koja ne može da sklopi jednu običnu smislenu prostoproširenu rečenicu", rekla je pevačica, a potom poručila da unarednih 15 godina, koliko planira da ostane u javnom životu, planira da učini sve sa se takve osobe više ne pojavljuju u Narodnoj skupštini. 

Paradu ponosa Jelena je rekla da shvata kao paradu ljubavi i prijateljstva i da će sigurno biti prisutna kada se ponovo bude organizovala. 

2024 © - Vesti online