Ponedeljak 20.06.2011.
21:19
S media

"Gledaću muža u oči dok ga ostavljam"

Marijana Čvrljak, učesnica Velikog brata
 

"Neki će reći da je licemerno što nosim prsten, ali ne želim da ga skinem ovde. Htela bih da svako od nas ode na svoju stranu i bude srećan', rekla je Marijana isprovocirana Brendonovim rečima.

"Neki će reći da je licemerno što nosim prsten, ali ne želim da ga ovde skinem. Želim da se nađem s mužem, i tada bih ga skinula pred njim. Ne ide više, samo to nisam htela da učinim ovde u kući. Želim da ga ostavim i gledam u oči dok to radim", poverila se Marijana Brendonu.


Takođe, Šibenčanka je rekla da se u kući nije mogla opustiti zbog porodične situacije, mada se svima onima koji prate ovaj rijaliti i ne čini da joj je neprijatno zbog sve češćeg intimiziranja s Nemešom. Dodala je i da nije imala nameru da uđe u Velikog Brata kako bi ostavila muža.


Ali Brendona je zanimao i njen odnos s Nemešom, odnosno, da li je njihova veze prava.


"Ne mogu da kažem da sam to želela, glupo je i to što nisam imala snage da završim i kažem drugoj strani da je gotovo. Dosta sam se predomišljala pa je zato moja veza s Nemešom bila tako haotična", rekla je Marijana, i dodala da je s Nemešom planirala zajednički život.

2022 © - Vesti online