Ponedeljak 20.06.2011.
15:37
Beta

Ove godine 600 stanova za Vojsku

Nakon podele ključeva i obilaska stanova, Šutanovac je novinarima rekao da se u tom naselju gradi još toliko stanova, a da će od ukupno 600 stanova koji će ove godine biti napravljeni za pripadnike vojske, oko 450 biti podeljeno van Beograda.

Šutanovac je rekao da su rešenja za danas podeljene stanove dobijena još pre deset godina, što dokazuje odlučnost ministarstva odbrane da završava započete projekte koji su dugo godina bili zaustavljeni zbog nedostatka novca.

Ove godine biće izgrađeno 600 stanova za Vojsku Srbije

"Nažalost, kao što znate, finansijska sredstva onemogućila su sve ono što smo imali u planu, ali i dalje radimo kvalitetno i broj stanova koji ćemo izgraditi ove godine biće rekordni u poslednjih dvadesetak godina", rekao je Šutanovac.

On je najavio da će u julu biti podeljen veliki broj stanova pripadnicima vojske van Beograda, a da će već od početka sledeće godina početi da se dele rešenja za stanove izgrađene na prostoru bivše kasarne "4. jul" u Beogradu.

Danas je ključeve od stanova na Bežanijskoj kosi dobilo 36 aktivnih pripadnika vojske i 39 penzionera. Šutanovac je rekao da su među njima i četiri generala, što dokazuje da viši oficiri u vojsci više na rang listama nemaju prioritet u odnosu na vojne službenike.

2024 © - Vesti online